Músics
Xavi Reija es un músic polifacètic de reconegut prestigi nacional. Ha tocat i grabat com a músic de sessió, amb infinitat d'artistes en els últims quinze anys, tant nacionals com internacionals, destacant a Steve Hogarth (Marillion), Gary Willis (Tribal Tech), Mónica Green (The Supremes), Caco Senante, O´Funk´illo, Pep Sala o Joaquin Calderón.

Entre els anys 2000 i 2003 forma part de The Blues Blasters amb qui gira de forma ininterrompuda per tota la península i E.E.U.U.

Com a compositor i lider dels seus propis projectes destaca la creació de D.X Project 2004 "Two sides", Xavi Reija Electric Quintet amb qui edita dos discos "Dream Land" 2006 i "Rithual" al 2008 o Xavi Reija Electric Trio "Live at casa Murada" al 2010.
http://www.xavireija.es/index.php


Ramon Altimir (Vic 1964)                                                          
Als setze anys comença a estudiar música i piano.
L'any 1983 fa la seva primera actuació com a teclista amb el grup Trànsit,
al 1985 s'integra al grup Banco i poc després a SAU.
La seva trajectòria professional està estretament vinculada a SAU i Pep Sala
on és el teclista en tots els seus treballs discogràfics, més d'una vintena, i les gires.
Paral·lelament ha estat en altres formacions: Ia BatisteRod Reay & the HoleyFuckersCampsL'Home Groc i en projectes musicals com Cants de Pau,
Rock & Cat o Escultura de l'aigua.

Simone Lambregts (Eindhoven, 25-05-1968)
Ha estudiat (a Holanda i a Catalunya) amb  Heleen Koppe, Vasil Lambrinov, Piet ‘t Hart (clàssic) Carlos Alberto  (Jazz)  Heriberto Fonseca  (técnica) i Marlene Brown  (celta) i és la fundadora del grup de violins tradicionals LES VIOLINES.
Edició i publicació del llibre de partitures i mètode de violí tradicional ‘Violinafolk’    
i del mètode de sensibilització per a nens petits: La Paisana (Editorial: Dinsic)
Simone ha fet col.laboracions i enregistraments amb : LES VIOLINES, ANDANA, PEP SALA, SOPA DE CABRA, SAU, GERARD QUINTANA,  KEPA JUNKERA, ELÈCTRICA DHARMA, TRALLA, EL GRUP DE FOLK,  DR. CALYPSO, JOSEBA TÀPIA, TONI XUCLÀ, ANTON  ABAD, JOSEP TERO, SILVIA COMAS  I LIDIA PUJOL, JAUME  SISA,  I LLUIS LLACH.
Rubén Alcázar (Barcelona, 1982).

 Baixista. Des del 2009, forma part de la banda de Pep Sala. També ha estat acompanyant en directe i treballant en estudi amb artistes i grups com Mürfila, Bikimel, Martina, Òxid o Presidente. Entre 2008 i 2009, treballa a “Fama, El Musical” i el 2011 a “Illamor, el musical basat en cançons de Tomeu Penya”.


Dusan Jevtovic formó su primera banda Trim en Serbia, su país de origen. Estudió durante tres años con RM Tocak.
En 2003 Dusan deja Serbia para trasladarse a Barcelona, donde completa sus estudios de música moderna en el Liceu de Barcelona. Toca en numerosos festivales y giras con el batería de jazz-fusión Xavi Reija y con el popular cantautor Rafa Pons. Participa en gira mundial con la cantante Palestina Rim Banna. Como sesionista de estudio Dusan ha grabado en álbumes de Satchmo records, Batiendo Records, Vivicous Records, Moonjue Records y otros sellos europeos.
 Recientemente crea su propio proyecto, un Cd editado por el sello Moonjune Record, NY.

1 comentario: